Welkom|Openingstijden|Tarieven|Extra's|Impressie|Reviews|Contact  inloggen
voor
klanten

Extra's

Stroompakket

Voor €30,00 (excl. btw) per jaar kunt u de caravan of camper tijdens de stalling voorzien van stroom. Dit zorgt ervoor dat uw accu in conditie blijft. Elke week zal u accu 5 uur stroom krijgen.

Gasfles opslag

Tijdens de stalling mag u de gasfles niet in uw object laten zitten, deze moeten er uit zijn. Mocht u uw gasfles thuis niet kwijt kunnen, bieden wij hiervoor de gasfles opslag aan. De kosten hiervoor bedragen €20,00 (excl. btw) voor de 1ste fles, elke volgende fles kost €10,00 (excl. btw)

Wasservice

Het spreekt voor zich dat je caravan/camper veel te verduren heeft. Inwerking van zonlicht, regen, zand en het verblijf onder de bomen op de vakantiebestemming. Wordt hier niks aan gedaan, dan kan het zijn dat de buitenzijde snel achteruit gaat met kans op corrosie. Door de caravan/camper op de juiste manier schoon te maken zorg je ervoor dat de laklaag zijn beschermende werking niet verliest, wat de levensduur van de caravan aanzienlijk ten goede komt.

Wilt u gebruik maken van onze wasservice vraag gerust naar de mogelijkheden. Het is zowel voor als na uw vakantie mogelijk.
Wij maken gebruik van professionele schoonmaak producten die speciaal voor de camper en caravans zijn. Ook het dak nemen we mee en wordt grondig gereinigd.

Gewichtsverdeling en kogeldruk meting

Wanneer u twijfelt over de gewichtsverdeling en kogeldruk bieden wij u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken hiervan. Vraag hier gerust naar

Auto/Oldtimer transportservice

Mocht u een auto of oldtimer willen stallen, maar weet u niet hoe deze bij ons te krijgen. U kunt hiervoor gebruik maken van onze transportservice. Vraag gerust naar de mogelijkheden en kosten.

Transportservice

Heeft u zelf geen mogelijkheid om uw caravan of vouwwagen naar uw vakantie plaats te brengen, wij bieden hierin de mogelijkheid voor transportservice. Vraag naar de mogelijkheden en kosten.

Samenwerking onderhoudsbedrijf

Met ruim 25 jaar ervaring in de caravan en camperbranche is Bens Campers- en Caravanservice in Zeeland een betrouwbare partner voor al uw in en Verkoop, onderhoud, reparaties, schadeherstel en keuringen van caravans, campers, trailers en aanhangwagens.

Maar ook bijzondere aanpassingen aan de caravan- of camper dit om minder validen de vrijheid van een onbezorgde kampeervakantie te laten ervaren, hebben wij jarenlange ervaring.

Maar ook bij de aankoop of verkoop van uw caravan of camper kunnen wij u bijstaan in de bemiddeling en u voorzien van een eerlijk en gedegen advies.

Wij voeren nagenoeg alle werkzaamheden waaronder ook de logistieke zelf uit.

Voor meer info klik op het logo van BENS
Vol!
Helaas hebben wij op dit moment geen plaats meer beschikbaar.
Bereken prijs


Kies uw object


Lengte in meters


Prijs
(Per jaar inclusief btw)

-
Stalling Boekel-Venhorst
 
Pieter-Jan en Danielle van Gog

Telefoonstraat 8
5428 GJ Venhorst

stallingboekel-venhorst@hotmail.com

© copyright Stalling Boekel-Venhorst
';
';
×